Україна- самобутня країна, що славиться народними традиціями, творчістю і культурою. На території країни розташовані два гірські масиви: Крим на півдні і Карпати на заході. Крим відомий завдяки розкішній природі і асоціюється з літнім відпочинком на Чорному морі, на курортах-перлинах Ялта, Коктебель, Мисхор, Феодосія, Гурзуф і т. д. Карпати приймають туристів круглий рік : взимку це гірськолижні курорти Славское, Буковель, Драгобрат, а влітку починається сезон "зеленого" туризму. Також в Україні, завдяки наявності численних джерел мінеральної води, існують широкі можливості оздоровлення в санаторіях Трускавця, Свалявы і Моршина.
Українські народні традиції утілюють характер народу і передаються від дідів до онуків не одну тисячу років. Основні риси українського народу - це доброзичливість, дружелюбність, гостинність, повага до жінки, літніх людей, до пам'яті предків, що померли, ніжність, любов до дітей, тварин, природи. Почуття гумору, артистизм і співучість українців прославилися на весь світ так само, як і їх талант до створення художніх творів - вишивання і ткацтва, малювання, різьблення і гончарства.
Величезна кількість святкових заходів проводиться напередодні Різдва і Пасхи. У Львові цікавий весняний театральний і музичний "Фестиваль Віртуозів" (травень). 28 серпня проводиться величне релігійне паломництво в Почаевский монастир. У вересні в Косове (Івано-Франківська область) проводиться Міжнародний гуцулський фестиваль.
Блюда української кухні здобули собі заслужену славу у всьому світі. Різні борошняні вироби (пампушки, галушки, вареники, коржі та ін.), вироби і блюда з м'яса (ковбаси, холодні закуски, дичина, птах і т. д.), рослинних і молочних продуктів (ряжанка, сирники), напої з фруктів і меду користуються широкою популярністю. Але особливо любимо у багатьох країнах знаменитий український борщ. Він готується зі свіжих овочів: капусти, буряка, помідорів та ін., заправляється товченим салом з часником і петрушкою. Поєднання цих продуктів надає блюду чудовий аромат і смак. Українських борщів налічується до 30 видів (полтавський, чернігівський, київський, волинський, львівський). Широко поширені і різні каші, вареники з начинкою з сиру, картоплі, тушкованої капусти, а влітку - з ягід. Не менш популярні такі блюда, як тушковане м'ясо з картоплею (печеня), українські битки, що шпигуються часником і салом, тушкована з капустою і салом буженина, крученики, а також запечений в сметані карась, фарширований грибами короп і запечений з грибами і раками судак.
Українські народні традиції утілюють характер народу і передаються від дідів до онуків не одну тисячу років. Основні риси українського народу - це доброзичливість, дружелюбність, гостинність, повага до жінки, літніх людей, до пам'яті предків, що померли, ніжність, любов до дітей, тварин, природи. Почуття гумору, артистизм і співучість українців прославилися на весь світ так само, як і їх талант до створення художніх творів - вишивання і ткацтва, малювання, різьблення і гончарства.
Величезна кількість святкових заходів проводиться напередодні Різдва і Пасхи. У Львові цікавий весняний театральний і музичний "Фестиваль Віртуозів" (травень). 28 серпня проводиться величне релігійне паломництво в Почаевский монастир. У вересні в Косове (Івано-Франківська область) проводиться Міжнародний гуцулський фестиваль.
Блюда української кухні здобули собі заслужену славу у всьому світі. Різні борошняні вироби (пампушки, галушки, вареники, коржі та ін.), вироби і блюда з м'яса (ковбаси, холодні закуски, дичина, птах і т. д.), рослинних і молочних продуктів (ряжанка, сирники), напої з фруктів і меду користуються широкою популярністю. Але особливо любимо у багатьох країнах знаменитий український борщ. Він готується зі свіжих овочів: капусти, буряка, помідорів та ін., заправляється товченим салом з часником і петрушкою. Поєднання цих продуктів надає блюду чудовий аромат і смак. Українських борщів налічується до 30 видів (полтавський, чернігівський, київський, волинський, львівський). Широко поширені і різні каші, вареники з начинкою з сиру, картоплі, тушкованої капусти, а влітку - з ягід. Не менш популярні такі блюда, як тушковане м'ясо з картоплею (печеня), українські битки, що шпигуються часником і салом, тушкована з капустою і салом буженина, крученики, а також запечений в сметані карась, фарширований грибами короп і запечений з грибами і раками судак.
Do you realize there is a 12 word sentence you can say to your partner... that will induce deep feelings of love and impulsive attraction to you deep inside his chest?
ОтветитьУдалитьThat's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, adore and look after you with his entire heart...
====> 12 Words That Trigger A Man's Love Impulse
This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him work better than ever before to do his best at looking after your relationship.
Matter of fact, fueling this all-powerful impulse is absolutely binding to having the best ever relationship with your man that the instance you send your man one of the "Secret Signals"...
...You'll immediately find him open his mind and soul to you in such a way he never experienced before and he will identify you as the only woman in the universe who has ever truly interested him.